USD/TRY ABD DOLARI / TL
Alış    Satış
EUR/TRY EURO / TL
Alış    Satış
GBP/TRY STERLİN / TL
Alış    Satış
GAU/TRY GR ALTIN / TL
Alış    Satış
22 Mayıs 2023 Pazartesi 13:14

Bursa'da 'İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi' Başlıyor

Bursa'da 'İşimi Yönetebiliyorum Eğitimi' Başlıyor

 

Türk GiriÅŸim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED), VISA ve UNDP Türkiye iÅŸbirliÄŸiyle hayata geçirilen “İşimi Yönetebiliyorum EÄŸitimi”, 24 Mayıs 2023 ÇarÅŸamba günü Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (MARSİFED) ev sahipliÄŸinde Bursa’da gerçekleÅŸtirilecek.

 

MARSİFED; TÜRKONFED’in, VISA ve UNDP Türkiye iÅŸbirliÄŸiyle hayata geçirilen İşimi Yönetebiliyorum EÄŸitimi’ne, 24 Mayıs 2023 ÇarÅŸamba günü Bursa’da ev sahipliÄŸi yapacak.

 

BeÅŸinci Kez Yapılacak 

Serinin beÅŸinci eÄŸitimini Bursa’da 24 Mayıs 2023 ÇarÅŸamba günü Bursa’da Mövenpick Hotel’de gerçekleÅŸtirecek olduklarını belirten MARSİFED Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ramazan Kaya, etkinliÄŸe dair ÅŸu bilgileri verdi: “Programımızın açılışı, TÜRKONFED Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcımız Serpil Veral’ın ve benim konuÅŸmamla baÅŸlayacak. Gün boyu devam edecek olan etkinlikte, alanlarında uzman isimler Bursa iÅŸ dünyası temsilcileriyle buluÅŸacak. Bu isimler arasında Visa Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kıdemli Müdürü Didem Karabuda, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Yanık, Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Åžerif Barış, Trendyol Satış ve İş GeliÅŸtirme Direktörü Özkan Çokaygil ve Vakko Holding Uluslararası Satış ve İş GeliÅŸtirme Direktörü Meltem Polat yer alıyor. Ayrıca, bu projede ilk kez İşimi Yönetebiliyorum Ticaret Köprüsü etkinliÄŸini de düzenleyecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu etkinlik komÅŸu federasyonların katılımıyla gerçekleÅŸecek olup, organizasyonumuza ayrı bir ışık tutacak."

 

Binlerce KOBİ'ye Eğitim Verildi

Program kapsamında bugüne kadar hem dijital, hem de yüz yüze olmak üzere binlerce KOBİ’ye eÄŸitim verildiÄŸinin de altını çizen Ramazan Kaya, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: "GeçtiÄŸimiz yıllarda EskiÅŸehir ve Denizli gibi illerde düzenlenen İşimi Yönetebiliyorum EÄŸitimi’nin bu yılki serisinin ilkine Bursa’nın ev sahipliÄŸi yapacak olması bizim için mutluluk verici. Bursa, ülke ekonomisine saÄŸladığı katkılarla öne çıkan önemli bir ÅŸehir. KOBİ noktasında da ciddi potansiyeli barındırıyor. Biz de çatı kuruluÅŸumuz TÜRKONFED’in bize belirlediÄŸi programlar doÄŸrultusunda sıklıkla KOBİ’lerle bir araya geliyoruz. Bu etkinlik de bu tarz organizasyonlar arasında önem arz ediyor. Bursa’daki iÅŸ dünyası temsilcilerini ve KOBİ’leri 24 Mayıs ÇarÅŸamba günü etkinliÄŸimize bekliyoruz.”

 

Program, katılım belgelerinin takdimi ve aile fotoÄŸraf çekimi ile son bulacak.