USD/TRY ABD DOLARI / TL
Alış    Satış
EUR/TRY EURO / TL
Alış    Satış
GBP/TRY STERLİN / TL
Alış    Satış
GAU/TRY GR ALTIN / TL
Alış    Satış
30 AÄŸustos 2021 Pazartesi 17:08

EN GÜZEL ÜZÜMLER YARIŞACAK

EN GÜZEL ÜZÜMLER YARIŞACAK

Manisa’nın Salihli ilçesinde bölgenin en önemli ürünü çekirdeksiz kuru üzümün tanıtımı amacıyla bu yıl 2.kez gerçekleÅŸtirilecek olan Salihli’nin KurtuluÅŸ Günü 2. Kuru Üzüm ÅženliÄŸi ve Tarım Festivali’nde ilçenin bereketli topraklarında yetiÅŸen kuru üzümler yarışacak.

Salihli Belediyesi öncülüÄŸünde Ticaret Borsası, Ziraat Odası, İlçe Tarım MüdürlüÄŸü ve özel bir bankanın desteÄŸiyle 5-6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde “Altın ülkenin, altın taneleri” sloganı ile gerçekleÅŸtirilecek olan ÅŸenlikte en güzel kuru üzüm yarışması yapılacak. Kuru üzüm yarışmasına katılacak olan üreticilerin 3’er kilogramlık üzümleri, 3 Eylül tarihine kadar ziraat odası, İlçe Tarım MüdürlüÄŸü ve Ticaret Borsasına teslim etmeleri istendi.

Öte yandan üzüm yarışmasında birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın ve sürpriz hediyelerle ödüllendirileceÄŸi öÄŸrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DoÄŸru haber, Son dakika, Bursa iÅŸ dünyası, Bursa hava durumu, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Piyasa, Döviz, Altın, Ekonomi, Ekonomi Haberleri, Dolar, Euro, Bitcoin